Nästan ett måste!

Av en ren slump råkade jag se ett klipp av en uppfinning som jag nästan bara måste ha! Det är en tvättmaskin som faktiskt inte behöver någon ström! Förstå vad praktiskt om man bor i ett sommartorp som saknar ström, eller om strömmen går och man är i stort behov av att tvätta. Fungerar ju också toppen om man helt enkelt bara vill spara på strömmen också. Jag skulle kunna tänka mig att den fungerar utmärkt till ömma kläder som man egentligen ska handtvätta.

Det skulle vara fantastiskt att ha en sådan här i min studentlägenhet. Istället för att använda tvättstugan härnere (som jag grovt ogillar!) så hade jag kunnat tvätta själv i lägenheten utan problem.

 

Ja men hur fungerar den då?

Den fungerar så praktiskt att man bara lägger ner tvätten i behållaren, lägger i vatten och tvättmedel och sen är det bara att trampa på pedalen. När man är klar med själva tvättandet så tömmer man vattnet från en tapp och sedan gör man om proceduren för att centrifugera. I korta drag fungerar den så men om ni vill se det med egna ögon så finns länken här under. Och nej, det är inget skämt!

Titta på klippet om hur tvättmaskinen fungerar här!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s